Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yönı gün yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve elan zait beis vermesi önlenir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın şık standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını yakalamak bâtınin kimlik ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Icap bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak zirda iz düz illere ihtimam vermekteyiz.

Bir ahir blog yazımızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Hızlı Muvasala: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedili Yangın Merdiveni Kapısı durumlarda boşaltma işlemleri dizi bir biçimde strüktürlabilir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Aynı zamanda Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi yangın kapısı polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına münasebet olabilir.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i mütalaa etmek için tıklayın.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page