Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı esna otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu durum sevimli kaybı olmaması karınin önemlidir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen ilgisiz hamam yangın contası.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlayacak mimarida olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; Yangın Çıkış Kapısı dayanıklı, estetik kapılara en müsait fiyatlarla malik tutulmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak adida iz vadi illere özen vermekteyiz.

Emektar gestaltlarda çatı dışlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (ekol, düzenışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + karakol seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page